Om virksomheden

Hovedstadens Forsikringsformidling er et forsikringsagentur, hvor jeg formidler, rådgiver og sælger GF Forsikrings produkter indenfor: 

  • Erhverv
  • Privat
  • Fritidslandbrug

Vision

Mit mål er at rådgive og formidle let forståeligt omkring forsikringer – således at du den dag skaden sker, stadig har et klart overblik og billede af hvilke forsikringer og dækninger du har købt og dermed undgår ubehagelige overraskelser.

Forsikringer er ofte noget vi køber, ”fordi vi skal”.  Vi håber så at vi aldrig får brug for det købte…, og hvis vi gør – at det så er ”godt nok”

Historien bag

Hovedstadens Forsikringsformidling blev til i starten af 2020 ved en tilfældighed. Året inden blev mit meget “fede” job i et stort dansk forsikringsselskab nemlig nedlagt – og erstattet med et tilbud om et andet, dog langt fra så spændende job..

Det blev startskuddet til en godkendelse hos finansmyndighederne og dermed starten på mit eget forsikringsagentur.

Agenturet har i dag en aftale med GF Forsikring og det er således GF`s forsikringer indenfor privat, erhverv- og fritidslandbrugsforsikringer der bliver formidlet.

At det blev GF Forsikring agenturet ”landede” en aftale med, er jeg glad og stolt over og bestemt ikke tilfældigt. Gennem mine mange år som underviser på Forsikringsakademiet har jeg stort kendskab til markedet og det var særdeles vigtig for mig og agenturet, at vores kunder kommer til et selskab med de bedst mulige forsikringer til en fornuftig pris – og hvor årets overskud, oven i købet bliver fordelt ud til medlemmerne.

Jan Bromer

Rutineret Exam. Assurandør med 33 års erfaring fra den finansielle sektor som assurandør, konsulent, salgs- og markedschef.

Jeg er stadig, på 15 år, tilknyttet forsikringsakademiet, hvor jeg er tilknyttet som censor og deltidsunderviser.

Jeg kom til forsikringsbranchen efter 7 år i politiet som politiassistent.

Jeg er kendetegnet ved min evne til at kommunikere, at jeg er særdeles vedholdende, flittig, har en stærk formidlingsevne, samt at jeg selvfølgelig altid sikrer en god forventningsafstemning, kundetilpassede løsninger, der giver overblik, tryghed og ikke mindst, glade og tilfredse kunder.

Har du spørgsmål?