Samarbejdspartnere

GF Forsikring

Når der sker forandringer i dit liv, så står GF klar med en god forsikring, der både er konkurrencedygtig og tilbyder dig et lokalt omdrejningspunkt.

GF er for alle. Du behøver ikke et særligt job for at være med. Det er ikke nogen lukket klub, selv om vi gør os ekstra umage for at skabe lokale afdelinger, der netop er til for en mindre gruppe. Som GF-kunde hører du nemlig til et lokalt GF-kontor. Vi er med andre ord lokalt til stede og kan give personlig, nærværende rådgivning. Så du kan kende GF Forsikring på vores lokale forankring, ikke som et stort, anonymt forsikringsselskab langt fra din hverdag.

GF er gode og relevante forsikringsprodukter til en fornuftig pris. Sådan tænker de fleste forsikringsselskaber nok om sig selv. Men hos GF kan vi forklare dig hvordan. For vi deler ud af overskuddet. Og vi er til stede i dit lokalområde. Så vi kan nemmere lytte til dig, fordi vi er til for dig, ikke for aktionærer eller andre investorer. Gennem årene har vi betalt mere end 3 mia. kr. tilbage til vores kunder. Nu betaler vi automatisk overskuddet tilbage som billigere forsikringer. 

Og så er GF et kundeejet selskab. GF giver dig nemlig mulighed for medbestemmelse. For hvis vi vil være tæt på kunderne, må vi også tilbyde jer at være tæt på os.

Derfor skal du vælge GF Forsikring:

  • Du får overskuddet tilbage – uanset hvilken forsikring, du tegner
  • Du får medindflydelse
  • Du får medlemsfordele, bl.a. tilbud om kundegruppeliv og gruppeinvalidepension.
  •  

Hvordan får jeg medindflydelse? 
Når du tegner en bilforsikring hos GF, bliver du automatisk medlem af en forsikringsklub. Klubben er din lokale afdeling, der fungerer som en selvstændig juridisk enhed med medlemsvalgt bestyrelse og eget regnskab. Her igennem kan du få medbestemmelse.

Du betaler et mindre årskontingent til din forsikringsklub. Til gengæld tilbyder mange forsikringsklubber en række fordele, fx transporthjælp, lånebil og rabat på udstyr til bil og hjem.

Har du spørgsmål?